De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 3 maart 2015

Laatste keer skiën

We gaan er even vanuit dat we afgelopen zondag voor dit seizoen voor het laatst geskied hebben, weer bij Skyloft Ski Resort. Dit keer was het perfect ski-weer; het was relatief mild (-4c) met weinig wind en zonnig. We konden dus nog even lekker ‘los gaan’. Het is fantastisch om te zien hoeveel  vooruitgang onze kids dit seizoen hebben geboekt. Aimée gaat nu in principe met elke afdeling met ons mee en is meestal vooraan te vinden. En Kevin deed vandaag samen met mij zijn eerste uitdagende “Black Diamond”afdaling, wat prima ging.  En nog belangrijker, hij vond het gaaf! Dus vervelen we jullie nog één keer met een familie skifilmpje; here we go! https://www.youtube.com/watch?v=rGTz1_cc9oc&feature=youtu.be

Het is mooi geweest; we hebben dit seizoen veel geskied en de kids en mama vinden het ondertussen wel best. Aimée heeft gevraagd of we volgend weekend kunnen schaatsen, ook leuk om te doen.
Volgend weekend krijgen we Oma Dicky op bezoek en de week erop gaat ze met ons mee op vakantie naar de zon. Eens kijken of bij terugkeer in Toronto de lente al een beetje is begonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten