De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 29 maart 2015

Oranje banden


Afgelopen woensdag trainde ik bij karate weer een keertje met zwarte banden mee. Toen ik ook nog eens mijn kata’s goed deed, kreeg ik na afloop van de les de oranje band uitgereikt. Iets wat Isabelle al eerder lukte. Dus nu hebben we twee oranje banden in het gezin. Nederlanders en oranje, altijd goed.

Over oranje banden gesproken; onze Koning en Koningin komen naar Toronto! Ze komen over voor een staatsbezoek van drie dagen, om Canada nogmaals te bedanken voor de bevrijding (60 jaar geleden). Er is in Toronto ook een receptie, waarvoor alle Nederlanders zich kunnen aanmelden via de Nederlandse ambassade https://canada.nlembassy.org/organization/2015-royal-visit/toronto---registration-form-reception-dutch-community-at-state-visit-toronto-may-29.html , we hopen dat we worden ingeloot.

Op 2 mei vindt er ook een groot festival in het centrum van de stad plaats, georganiseerd door Nederlanders voor Canada, onder het motto Dank je wel Canada http://www.thankyoucanada.nl/. Mooie initiatieven, goed dat er nog steeds aandacht aan wordt besteed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten