De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 19 maart 2015

Relaxen in de jungle; Pook’s Hill (geschreven 15 maart)

Zondag was na twee drukke dagen weer een rustdag. Voor Isabelle en Oma betekende dit lekker lezen en relaxen. De openluchtbar heeft een mooi uitzicht over de jungle. Om de bar zijn verschillende kolibrie-voerders, met heel veel succes. Want de hele dag vliegen de kolibries af en aan, soms zoemend net over je hoofd. Soms vechten ze met elkaar in de lucht over een voerder, en vliegen ze elkaar op topsnelheid achterna. Heel grappig om te zien, je kan er rustig een lange tijd naar kijken. Verder zijn er heel veel vlinders rondom de openluchtbar.

Ik ging met de kinderen en een gids door de jungle tuben, op de plaatselijke Roaring River. Met andere woorden; we liepen gewapend met grote opblaasbanden door de jungle naar een beginpunt, en voeren in een relaxed tempootje met de stroom mee naar een lager gelegen punt, om vandaar weer terug te lopen. Een behoorlijk lange vaartocht; ondanks de veel belovende naam Roaring River stroom het water namelijk niet echt snel, op een paar kleine stroomversnellingen na. Het was een succesvolle activiteit, want na de lunch wilden de kinderen het nog een keer doen. Tijdens deze tocht begon het wel tropisch hard te regenen... nou ja, we werden toch al nat.
Na de tocht hingen we samen met de andere gasten weer in de bar en hadden we met z’n allen avondeten. Omdat het zo kleinschalig is, ken je na verloop van tijd alle gasten en dat schept een leuke band. Vooral de kinderen kletsten de oren van de ene persoon na de andere van hun hoofd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten